Om oss

Toast Group er en stor norsk drikkevaregrossist og importør av vin og brennevin og annen alkoholholdig drikk som består av selskapene Interbrands Norway, Interbrands Spirits, Crafted Brands, Fine Brands, Wicked Brands og Winning Brands.

Med en samlet salgsavdeling og Cuveco som logistikkpartner har vi en unik mulighet til å betjene våre kunder på den aller beste måte, både som hovedleverandør med de beste og mest kjente merkevarene, samt til kjeder og innkjøpsgrupperinger så vel som enkeltståenderestauranter og barer med fokus på høy kvalitet og egenart.I Toast Group er datteselskapene samlet i en Konsernmodell med felles økonomi og drift

Selskapene Interbrands og Fine Brands har i tillegg en nordisk plattform, med søsterselskaper i Sverige, Finland, Danmark, Estland og USA.

Interested to know more about Toast Group – and route to market?

Open link and scroll down ToastGroup-Scrollytelling

«Vi ønsker med dette å bli en enda mer konkurransedyktig aktør i et stadig tøffere marked. Ved å effektivisere driften, øke salgsorganisasjonen og tilby en bredere portefølje med en rekke kjente merkevarer – har sammenslåingen gjort oss til en mer attraktiv samarbeidspartner. Vi har samlet sett opplevd vekst hvert år siden oppstart i 2006 – og det er nå det virkelig begynner»

Vegar Hafstad – salgsdirektør

 

«Vår strategi er å øke vår tilstedeværelse og omsetning innen hotel- og restaurantmarkedet. Vi tror at denne næringen vil vokse til et høyere nivå enn før pandemien fordi den økene interessen for gode mat- og drikkeopplevelser vil gi seg utslag i stigende besøkstall på alle landets serveringssteder. Denne reisen vil vi være med på og vi tør å hevde at vi har betydelige vekstambisjoner fordi vi har en ettertraktet portefølje og en entusiastisk og ikke minst kunnskapsrik gjeng som er klar for å yte topp service»

Øyvind Berg – adm dir

Vinter i vinmarken