Om oss

Toast Group består av selskapene Interbrands Norway, Interbrands Spirits, Crafted Brands, Fine Brands, Wicked Brands og Winning Brands.

Selskapene har alle ulik profil i det norske vin- og brennevinsmarkedet.

Selskapene Interbrands og Fine Brands har i tillegg en nordisk plattform med søsterselskaper i Sverige, Finland, Danmark, Estland og USA.

Med en samlet salgsavdeling og Cuveco som logistikkpartner har vi en unik mulighet til å betjene våre kunder på den aller beste måte, både som hovedleverandør med de beste og mest kjente merkevarene, samt til kjeder og innkjøpsgrupperinger så vel som enkeltstående restauranter og barer med fokus på høy kvalitet og egenart.

«Vi ønsker med dette å bli en enda mer konkurransedyktig aktør i et stadig tøffere marked. Ved å effektivisere driften, øke salgsorganisasjonen og tilby en bredere portefølje med en rekke kjente merkevarer – har sammenslåingen gjort oss til en mer attraktiv samarbeidspartner. Vi har samlet sett opplevd vekst vert år siden oppstart i 2006 – og det er nå det virkelig begynner»

Vegar Hafstad – salgsdirektør

 

«Vår strategi er å øke vår tilstedeværelse og omsetning innen hotel- og restaurantmarkedet. Vi tror at denne næringen vil vokse til et høyere nivå enn før pandemien fordi den økene interessen for gode mat- og drikkeopplevelser vil gi seg utslag i stigende besøkstall på alle landets serveringssteder. Denne reisen vil vi være med på og vi tør å hevde at vi har betydelige vekstambisjoner fordi vi har en ettertraktet portefølje og en entusiastisk og ikke minst kunnskapsrik gjeng som er klar for å yte topp service»

Øyvind Berg – adm dir

Bilde av vinglass som står oppå en skissebok med en skisse av en vinflaske