icon pdf

Angostura

Angostura® er verdens ledende produsent av Bitters, og med en imponerende portefølje en av Karibiens ledende produsenter av rom.

I 1824, etter å ha slått seg ned i byen Angostura (i dag Ciudad Bolivar) i Venezuela, perfeksjonerte den tyske legen Dr. Johan Siegert oppskriften for Aromatic Bitters, «Amargo Aromatico», til bruk i sin profesjonelle legemiddel-virksomhet. Han var ansatt som Surgeon General under Simon Bolivar, og brukte dette middelet til pleie av soldatene under frigjøringen av Latin-Amerika fra spanjolene.

Etter dette ble Bitteren stadig mer populær, og i 1875 ble det som nå var blitt en familiebedrift flyttet til Port of Spain i Trinidad & Tobago. Angostura Bitters blir samtidig distribuert for første gang internasjonalt. I 1949, etter å ha produsert små mengder av rom i nærmere 50 år, blir Trinidad Distillers Limited grunnlagt, og rom-produksjonen øker betydningsfullt.

I dag er Angostura verdens ledende produsent av Bitters, og en av Karibiens ledende Rom-produsenter. Angostura distribueres til store deler av verden, og er en uerstattelig ingrediens i klassiske internasjonale cocktails som Manhattan, Old Fashioned og Moscow Mule.

Since year 1824

Merkevarer
Bitters & Rom
Land
Trinidad & Tobago
Distrikt
Laventille

Vårt utvalg