icon pdf

Heavens´s Door Spirits

I 1973 skrev Bob Dylan sangen “Knocking on Heaven’s Door» til filmen «Pat Garret and Billy the Kid». Denne sangen har blitt spilt inn hundrevis av ganger, med artister fra Guns ‘n’ Roses til Bryan Ferry og Eric Clapton. Snart 50 år senere er Bob Dylan fortsatt i full vigør og spiller rundt 100 konserter i året på endeløse turneer over hele verden. I en alder av 80 år er Dylan mer relevant enn noensinne.

For femten år siden startet Dylan en serie med radioprogrammer – «ThemeTime Radio Hour». Her dykker han ned i platesamlingen sin og presenterer populærmusikk fra de siste 100 årene – hele tiden med et glimt i øyet og med en god historie. Alle episodene har et eget tema. Det kan være alt fra kjærlighet til sanger om været. I fjor, flere år etter at programmet egentlig gikk av luften, dukket det plutselig opp en ny episode i serien. Temaet denne gangen, betimelig nok, var whiskey.

Heaven’s Door planlegger både nytt destilleri og hovedkvarter i den amerikanske byen Nashville som er delstatshovedstad i Tennessee. Dette er en stat med lange tradisjoner både innenfor musikk og whiskey. Bob Dylan har også mange bånd til Nashville. Hele 4 av hans album er spilt inn i denne byen.

Flaskedesignet er inspirert av Dylans kunst, særegne smijernsporter og synliggjør sammenhengen mellom kunst og håndverk.

Den første Heaven’s Door triologien består av en Straight Bourbon Whiskey, en Double Barrel Whiskey og en Straight Rye Whiskey lagret på eikefat fra Vosge, såkalte cigar barrels. Siden lanseringen i USA i 2018 har serien høstet både priser og lovord for sin kompromissløse kvalitet. Heaven’s door vil også introdusere et begrenset antall ultra premium lanseringer hvert år, The Bootleg Series, der flaskene består av keramikk og prydes av et Dylans malerier.

Since year 2018

Merkevarer
Whiskey
Land
USA
Distrikt
Tennessee