icon pdf

Ultimate Provence

A vineyard of contrasts, between traditional Provence and urban design. Provence is for rosé what Champagne is for sparkling wine!

Vingården (som også er et boutique hotell) er nytt og sto ferdig sommeren 2019. Det inneholder alt det ypperste av teknologiske hjelpemidler for å lage vin av høyeste kvalitet. Eiendommen ligger ved landsbyen La Garde Freinet, om lag en halvtimes biltur fra berømte St. Tropez. Vingården lar besøkende oppleve Provence og den lokale vinen på en ny og inspirerende måte, vingården er også et hotell, restaurant med en imponerende panoramautsikt og en bar på takterrassen.

Ny vingård med gamle vinstokker!
Vinmarkene som omkranser vingården er derimot gamle, og har en snittalder på rundt 40 år. Gamle vinstokker betyr at de produserer færre druer, men med høyere kvalitet og konsentrasjon enn de yngre og mer produktive vinstokkene. Nytt vineri og gamle vinstokker – det beste fra to verdener.

Bærekraftig produksjon.
HVE LEVEL 3 – er den høyeste og strengeste sertifiseringen for bærekraftig produksjon. HVE står for Haute Valeur Environmentale eller High Environmental Value og nivå 3 er det høyeste en kan oppnå som vinprodusent. Det betyr at CO2 fotavtrykket er minimalt, og dyre- og plantelivet er ivaretatt etter de strengeste kriterier. Området er en del av en nasjonalpark og derfor stilles det strenge krav til driften. I tillegg begynte de i januar 2017 med å omdanne vinmarkene til å bli sertifisert økologisk, så innen noen år har vinen Ultimate Provence dette stempelet på etiketten.

Since year 1980

Merkevarer
Vin
Land
Frankrike
Distrikt
Provence

Vårt utvalg