icon pdf

Weingut Rainer Schnaitmann

Rainer Schnaitmann er den 19. (!) generasjonen av Schnaitmann-familien som dyrker vindruer. Familien har drevet sammenhengende med dette i over 600 år, men det var først i 1997 de tok steget helt ut og begynte å produsere vin av “større skala” på egenhånd. Siden den gang har det bare gått en vei, og i 2006 var de den yngste vinprodusenten som noen sinne har blitt innlemmet i VDP-gjengen.

Baden-Württemberg
Schnaitmann holder til i Baden-Württemberg, en vinregion som ligger sentralt i Tyskland, rett øst for Baden. Stuttgart er den mest kjente byen herfra. Området er et geologisk lappeteppe, med utrolig mye forskjellig jordsmonn. Dette er et lite utbredt vinområde i markedet vårt.  Tidligere var det for kaldt for å produsere vin av kommersiell interesse her, men med mildere klima og en stadig større interesse for lokale druesorter og naturlig vinproduksjon, har dette vokst frem som et spennende alternativ for verdens vin-interesserte de seneste årene.
Vingården ligger i et majestetisk landskap i Remstal nær Stuttgart, som er en ballsal for vinrankene, og for alle som jobber der!
 

Since year 1420

Merkevarer
Vin
Land
Tyskland
Distrikt
Baden-Württemberg

Vårt utvalg